Usluge

Obrada zahteva klijenata

Efikasno i brzo rešavanje vaših zahteva. Pošaljite nam upit na mail ili nas nazovite, mi smo tu za Vas.

Izlazak na teren

Izlazak na teren i dogovor o tehničkim rešenjima i uslovima montaže, uzimanje mera i dimenzija sa lica mesta, koordinacija svih aktivnosti sa klijentom.

Davanje tehničkih rešenja

Nudimo Vam tehnička rešenja za sisteme električnog podnog grejanja, sisteme otapanja leda i snega, sisteme zaštite od zamrzavanja cevi i poda hladnjača i pratećeg grejanja cevi.

Izrada ponuda / predračuna

Izrada proračuna i predmera materijala prema Vašem zahtevu. Za sva pitanja proračuna potrebne instalisane snage i izbora opreme pomoći će vam naši inženjeri sa dugogodišnjim iskustvom.

Montaža

Naše ekipe za montažu čine visokokvalifokovani monteri sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti grejnih kablova. Na sve izazove na terenu odgovoriće sa velikom preciznošću, tako da će svaki projekat sprovesti u delo do najsitnijeg detalja.

Povezivanje i montaža el. ormana za upravljanje sistemima električnog grejanja

Po zahtevu klijenata možemo Vam isporučiti kompletno ožičen komandni orman sa svim pratećim elemntima za bilo koji sistem električnog grejanja.

Tehnička podrška

Ako se odlučite za neki vid električnog grejanja na Vašem objektu, naši inženjeri će Vam pružiti potpunu tehničku podršku i dati Vam sve neophodne informacije i smernice, kako u fazi projektovanja i izrade sistema električnog grejanja, tako i u kasnijoj eksploataciji.