Električni grejni kablovi

U slučaju naše montaže:

20

GODINA GARANCIJE

Električni grejni kablovi za unutrašnje podno grejanje

Suština ove vrste grejanja je grejni kabal koji ne stari i kome nije potrebno održavanje ili zamena, kao što je to recimo slučaj kod gorionika ili u klasičnoj tehnici grejanja. Visoka pouzdanost, dugovečnost grejnih kablova kao i ekonomičnost tokom eksploatacije dovoljni su razlozi da se opredelite za ovu vrstu grejanja. Visoki komfor, prijatnu i ravnomernu raspodelu toplote u prostoru kao i raspoloživost čitave površine prostorija, jer nema grejnih tela u ovom slučaju dobijate „gratis“. 

U našoj ponudi Vam nudimo električne grejne kablove proizvođača “Hemstedt” Nemačka. Grejni kablovi koje imamo u ponudi za unutrašnje električno podno grejanje su snage 17 W/m, a preporučena instalisana snaga je 150 W/m2. Pri svakoj upotrebi električnih grejnih kablova potrebna je termoregulacija, u našoj ponudi stoji mnogo termostata, svi su elektronski, imamo analogne i digitalne termostate.

BR-IM

Električni grejni kabl sa rednim otporom oko 17W/m, 230V AC,
tip: BR-IM, različitih dužina od 8,86m do 197m.

HEM-SiPCuP

Električni grejni kabl sa rednim otporom, dozvoljena snaga do 25W/m (u zavisnosti od disipacije), 230V AC,
tip: HEM-SiPCuP,  dvostrano napajan, kabal se seče prema potrebnim dimenzijama, sa tolerancijom +-2m.

HEM-PEALP-BRF

Električni grejni kabl sa rednim otporom, dozvoljena snaga do 25W/m (u zavisnosti od disipacije), 230V AC,
tip: HEM-PEALP-BRF jednostrano napajan, kabal se seče prema potrebnim dimenzijama, sa tolerancijom +-2m.

Prodaja grejnih kablova za podno grejanje

Za sve informacije o ceni grejnih kablova za unutrašnje podno grejanje, uslovima i načinu prodaje i montaži možete nas kontaktirati na email: office@sobel.rs ili telefonom: 011/3087-507

Ukoliko imate dodatnih pitanja posetite stranicu sa najčešćim pitanjima, na kojoj ćete pronaći brojne odgovore i otkloniti mnoge nedoumice u vezi podnog grejanja i električnih grejnih kablova.

Pogledajte još