Grejani kablovi za terase

U slučaju naše montaže:

10

GODINA GARANCIJE

Terase u zimsim periodima često budu prekrivene snegom i ledom, usled nanosa vetra, tokom padavina. Grejni kablovi za terase su najbolje rešenje za otapanje snega i leda sa terasa.

Sistema za otapanje snega i leda sa terase čini vašu terasu sigurnom od proklizavanja, bez obzira na količinu padavina. Upotreba soli topi sneg i led, ali isto tako oštećuje površine. Sistem grejnih kablova za terase deluje preventivno i ne dozvoljava skupljanje leda i snežnog pokrivača i neoštećuje keramiku.

Za spoljašnje površine imamo u ponudi grejne kablove proizvođača “Hemstedt” Nemačka, snaga grejnih kablova je 27 W/m, a preporučena instalisana snaga za naše podneblje je 240 W/m2.

Spisak proizvoda

Otapanje snega i leda sa staza

BRF-IM

Električni grejni kabl sa rednim otporom oko 27W/m, 230V AC,

tip: BRF-IM, različitih dužina od 15m do 129,05m.

Prodaja grejnih kablova za terasu

Za sve informacije o ceni grejnih kablova za terase, uslovima i načinu prodaje i montaži možete nas kontaktirati na email: office@sobel.rs ili telefonom: 011/3087-507

Ukoliko imate dodatnih pitanja posetite stranicu sa najčešćim pitanjima, na kojoj ćete pronaći brojne odgovore i otkloniti mnoge nedoumice u vezi otapanja snega i leda sa terasa.