Grejni kablovi za travnate površine

U slučaju naše montaže:

10

GODINA GARANCIJE

Grejanje travnatih površina električnim grejnim kablovima koristi se radi produženja sportske sezone i pospešuje se kvalitet trave na terenima. Posle zimske sezone ovaj sistem ubrzava obnovu trave na terenu tako što greje koreni sistem.

Grejni kablovi za travnate površine – prevashodno sportske terene, sprečavaju smrzavanje tla. U svetu postoji standard da tereni treba da imaju sistem za zaštitu od smrzavanja travnatih površina za važnije fudbalske lige (npr. svi fudbalski stadioni Bundeslige 1 su opremljeni ovim sistemom).

Električni grejni kablovi za grejanje terena se postavljaju ispod korenog sistema trave. Sportska sezona je produžena i nema potrebe za odlaganjem utakmica zbog smrzavanja tla. Rizik povrede igrača je smanjen. Troškovi investicije i ekspoloatacije su niski. Sistem zaštite od zamrzavanja travnatih površina grejnim kablovima ima prednost u odnosu na vodeno cevno grejanje jer nema troškova održavanja.

Spisak proizvoda

Otapanje snega i leda sa staza

Grejni kabl BR-IM-Z

Električni grejni kabl sa rednim otporom oko 17W/m, 300/500V AC,

tip: BR-IM-Z, različitih dužina od 15,6m do 352m, IP67.

Prodaja grejnih kablova za travnate površine

Za sve informacije o ceni grejnih kablova za travnate terene, uslovima i načinu prodaje i montaži možete nas kontaktirati na email: office@sobel.rs ili telefonom: 011/3087-507

Ukoliko imate dodatnih pitanja posetite stranicu sa najčešćim pitanjima, na kojoj ćete pronaći brojne odgovore i otkloniti mnoge nedoumice u vezi otapanja snega i leda sa travnatih površina.