Podno grejanje

U slučaju naše montaže:

20

GODINA GARANCIJE

Električno podno grejanje je ekonomično, jednostavno, efikasno, moderno i ekološki čisto. Namenjeno je grejanju raznih vrsta objekata. Podno grejanje je moguće koristiti kao vid osnovnog ili dopunskog grejanja, a može se instalirati u celom objektu ili samo u pojedinim prostorijama (kupatila, kuhinje, dnevne sobe itd.) Sistem može biti instaliran sa električnim grejnim kablovima ili električnim grejnim mrežama.

Podno grejanje – prednosti

Korištenjem programabilnih termostata električno podno grejanje se uključuje samo kada je Vama potrebno i na taj način štedi energiju. Prednosti električnog podnog grejanja su zdrava toplota, prijatan osećaj toplote, ušteda prostora, energetska efikasnost, ekonomičnost, jednostavna kontrola i dugovečnost. Ukoliko naš profesionalni tim izvodi montažu, garancija na ugrađene električne grejne kablove ili električne grejne mrežice je 20 godina.

Grejni kablovi

Grejne mreže

Termostati za podno grejanje

Montaža

Prodaja i ugradnja sistema za podno grejanje

Za sve informacije o ceni sistema za podno grejanje, uslovima i načinu prodaje i ugradnji možete nas kontaktirati na email: office@sobel.rs ili telefonom: 011/3087-507