Električne grejne mreže

U slučaju naše montaže:

20

GODINA GARANCIJE

Najveća prednost električnih grejnih mreža je njihova debljina koja iznosi svega 4-5mm. U odnosu na ostale vrste podnog grejanja to im je velika prednost jer se mogu montirati u lepak, neposredno ispod završne podne obloge. To ih čini idealnim rešenjem za izvođenje podnog grejanja prilikom adaptacija i rekonstrukcija objekata u kojima nemate dovoljno prostora u visini poda za montažu grejnih kablova i cementne košuljice preko njih.

Struktura grejnih mreža

Sačinjene su od tankog grejnog kabla koji je fabrički šniran na fiberglas mreži u zmijoliku formu, čime je definisana i instalisana snaga po m2. Fiberglas mreža je samolepljiva sa jedne strane što dosta olakšava montažu na ravne i čiste podloge. Sve naše grejne mreže su širine 0.5m a dužina zavisi od kvadrature površine koju želite grejati i kreću se od 2m do 30m.

Temperaturna regulacija se vrši merenjem temperature pomoću preciznih elektronskih termostata specijalizovanih za podno grejanje sa sondom koja se motira u pod, u grejno polje između linija grejnog kabla radi što bolje očitavanja temperature. Više informacija o  termostatima možete pronaći na stranici termostati za podno grejanje.

Spisak proizvoda

Grejne mreže HEM-GH-06/07

Grejne mreže za podno grejanje, snage 150W/m2, 230V, koje mogu pokriti površine od 1m2 do 15m2. Proizvode se u sledećim dimenzijama: širina 0.5m, dužina od 2m do 30m. Montaža ispod keramike.

Proizvod firme “Hemstedt” GmbH Nemačka.

Grejne mreže za laminat 80W/m2 i 140W/m2

Grejne mreže za laminat, tip LFHM-80W i LFHM-140W, snage 80W/m2 i 140W/m2, 230V, jednostrano napajanje, koje mogu pokriti površine od 1m2 do 12m2. Proizvode se u sledećim dimenzijama: širina 0.5m, dužina od 1m do 24m.

Proizvod firme “THERMOPADS” Indija.

Grejna mrežica SFHMT

Grejna mrežica SFHMT, snage 150W/m2, 230V, jednostrano napajanje, koje mogu pokriti površine od 1m2 do 12m2. Proizvode se u sledećim dimenzijama: širina 0.5m, dužina od 1m do 24m.

Proizvod firme “THERMOPADS” Indija.

Prodaja grejnih mreža za podno grejanje

Za sve informacije o ceni grejnim mrežama, uslovima i načinu prodaje i montaži možete nas kontaktirati na email: office@sobel.rs ili telefonom: 011/3087-507

Ukoliko imate dodatnih pitanja posetite stranicu sa najčešćim pitanjima, na kojoj ćete pronaći brojne odgovore i otkloniti mnoge nedoumice u vezi podnog grejanja i električnih grejnih mreža.

Pogledajte još