Grejni kablovi za rampe

U slučaju naše montaže:

10

GODINA GARANCIJE

Tokom zimskih perioda prilazi garažama su izloženi snegu i ledu i otežavaju kretanje, kako automobila tako i ljudi. Grejni kablovi za rampe su idealno rešenje za otapanje snega i leda ispred garaža i kuća.

Sa instaliranim sistemom za otapanje snega i leda ispred kuća i garaža, nemate potrebu da lopatom čistite površine na niskim temperaturama niti da koristite so koja oštećuje keramiku. Sistem za otapanje snega i leda sa rampi treba da deluje preventivno. Ne treba dozvoliti da se na površinama formira snežni pokrivač ili led.

Za spoljašnje površine imamo u ponudi grejne kablove proizvođača “Hemstedt” Nemačka, snaga grejnih kablova je 27 W/m, a preporučena instalisana snaga za naše podneblje je 240 W/m2.

Spisak proizvoda

Otapanje snega i leda sa staza

BRF-IM

Električni grejni kabl sa rednim otporom oko 27W/m, 230V AC,

tip: BRF-IM, različitih dužina od 15m do 129,05m.

Prodaja grejnih kablova za rampe

Za sve informacije o ceni grejnih kablova za rampe, uslovima i načinu prodaje i montaži možete nas kontaktirati na email: office@sobel.rs ili telefonom: 011/3087-507

Ukoliko imate dodatnih pitanja posetite stranicu sa najčešćim pitanjima, na kojoj ćete pronaći brojne odgovore i otkloniti mnoge nedoumice u vezi otapanja snega i leda sa rampi.