Grejni kablovi za staze

U slučaju naše montaže:

10

GODINA GARANCIJE

Tokom zimskih perioda staze su izložene snegu i ledu i otežavaju život ljudima u vreme niskih temperatura. Grejni kablovi za staze su najbolje rešenje za otapanje snega i leda sa staza.

Sa instaliranim sistemom za otapanje snega i leda nemate potrebu da lopatom čistite površine na niskim temperaturama usled padavina, niti da bacate so koja oštećuje keramiku. Sistem za otapanje snega i leda sa staza treba da deluje preventivno. Ne treba dozvoliti da se na površinama formira snežni pokrivač ili led.

Za spoljašnje površine imamo u ponudi grejne kablove proizvođača “Hemstedt” Nemačka, snaga grejnih kablova je 27 W/m, a preporučena instalisana snaga za naše podneblje je 240 W/m2.

Spisak proizvoda

Otapanje snega i leda sa staza

BRF-IM

Električni grejni kabl sa rednim otporom oko 27W/m, 230V AC,

tip: BRF-IM, različitih dužina od 15m do 129,05m.

Prodaja grejnih kablova za staze

Za sve informacije o ceni grejnih kablova za staze, uslovima i načinu prodaje i montaži možete nas kontaktirati na email: office@sobel.rs ili telefonom: 011/3087-507

Ukoliko imate dodatnih pitanja posetite stranicu sa najčešćim pitanjima, na kojoj ćete pronaći brojne odgovore i otkloniti mnoge nedoumice u vezi otapanja snega i leda sa staza.