Grejni kablovi za stepeništa

U slučaju naše montaže:

10

GODINA GARANCIJE

Sneg i led na stepenicama mogu da budu velika opasnost za sve koji se kreću na istim. Svake zime čujemo za neki slučaj preloma i drugih povreda nastalih padom, odnosno klizanjem sa zaleđenih stepeništa. Grejni kablovi za stepeništa su najbolje rešenje za otapanje snega i leda sa stepenica.

Instalacijom sistema za otapanje snega i leda, više ne morate da brinete o redovnom čišćenju i opasnostima od pada. Sistem grejnih kablova za stepenice, deluje preventivno i pravovremenim uključenjem topi nagomilani sneg i led.

Za spoljašnje površine imamo u ponudi grejne kablove proizvođača “Hemstedt” Nemačka, snaga grejnih kablova je 27 W/m, a preporučena instalisana snaga za naše podneblje je 240 W/m2.

Spisak proizvoda

Otapanje snega i leda sa staza

BRF-IM

Električni grejni kabl sa rednim otporom oko 27W/m, 230V AC,

tip: BRF-IM, različitih dužina od 15m do 129,05m.

Prodaja grejnih kablova za stepeništa

Za sve informacije o ceni grejnih kablova za stepeništa, uslovima i načinu prodaje i montaži možete nas kontaktirati na email: office@sobel.rs ili telefonom: 011/3087-507

Ukoliko imate dodatnih pitanja posetite stranicu sa najčešćim pitanjima, na kojoj ćete pronaći brojne odgovore i otkloniti mnoge nedoumice u vezi otapanja snega i leda sa stepeništa.