SOBEL | Ustanička 125-I Beograd-Šumice | 011/3087-507 , 3087-064

DistribucijaIzdvajamo

PowerTOP Xtra

Novembar 26, 2012

Povećana otpornost na spoljašnje uticaje i odlično prijanjanje u rukama prilikom povezivanja postignuto je upotrebom nove specijalne gumene prevlake. Instalacija uz pomoć zavrtnja kao i povećan nivo bezbednosti i komfora u svakodnevnom korišćenju odlikuju novi MENNEKES-ov PowerTOP Xtra.

AndonCONTROL

Novembar 26, 2012

Radnik je ostao bez delova na radnom mestu. Ranije bi u tom slučaju postavio crvenu oznaku na praznom kontejneru sa delovima, kako bi ga radnik logistike pokupio, popunio i zamenio. U međuvremenu radnik je mogao ili da radi neki drugi posao ili da ode na pauzu. U oba slučaja on ne bi efikasno iskoristio svoje vreme.

Wireless information network

Novembar 26, 2012

WERMA Signaltechnik ima jednostavno rešenje za daljinski bežični monitoring postrojenja. “Wireless Information Network” ili ”WIN” ukratko je jednostavan MDC sistem, koji omogućava da se centralizovano nadgledaju i analiziraju performanse do pedeset mašina različitog godišta i funkcionalnosti upotrebom bežične tehnologije.

Zaštita od zaleđivanja oluka

Novembar 26, 2012

Hemstedt grejni kabal sa već montiranim utikačem se može koristiti za zaštitu od zaleđivanja i pucanja metalnih i plastičnih cevi i oluka sve do -20 °C.


“Vrhunska nemačka oprema na jednom mestu.”