TRIANO LED lampe za hale

Karakteristična tri svetlosna LED segmenta su u skladu sa principima pametnog dizajna. Segmentirani LED paneli nalaze se u aluminijumskim ramovima i tako čine veoma efikasan sistem za hlađenje LED panela.

triano

U kombinaciji sa direktnom vezom ovakvih LED modula sa telom svetiljke od livenog aluminijuma, obezbeđeno je efikasno upravljanje odvođenjem toplote sa TRIANO svetiljki, te one mogu raditi i u sredinama gde su maksimalne dopuštene temperature +55°C odnosno +45°C u zavisnosti od modela.  Naravno, vek trajanja ovih svetiljki pri tim temperaturama je garantovano veći od 50.000 sati.
Na raspolaganju su 2 verzije:

  • Serija 3401 … sa unesenim EKG profilom u verziji L120 (cca 12.300lm svetlosni fluks – zamena za 250W) i L180 (18.350lm svetlosnog fluksa – zamena za 400W).

2166_nieuws

  • Serija 3402 … sa kućištem od ekstrudiranog aluminijuma sa modelom L250 sa visokim svetlosnim fluksom od 25.250lm.

hatehaledexpo-fullscreen
Sve LED svetiljke TRIANO imaju indeks reprodukcije boja Ra> 80 što ih čini idealnim za rad u skoro svim proizvodnim objektima i skladištima. Po izboru postoje i verzije sa: DALI interfejsom, za upotrebu u prehrambenoj industriji, sa funkcijom sa stalim svetlosnim fluksom, ili sa mogućnošću za povezivanje na grupne ili centralne izvore napajanja.

Tagged with:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*